Dief op jaardag aangehouden met gestolen zoutvlees

De 44-jarige Cedric H. is op zijn jaardag, woensdag 13 september aangehouden door de politie van het ressort Zanderij. Een winkelier schakelde de politie in nadat hij via camerabeelden had opgemerkt dat Cedric levensmiddelen uit de winkel had weggenomen en in zijn broekzakken had weggestopt.

De winkelier heeft al geruime tijd last van boeven die goederen van de schappen wegnemen. Bij het bekijken van de camerabeelden bleken enkelen van hen, onder wie Cedric, op de drukte in de winkel wachtten om hun slag te slaan. Vanaf de constatering wie de dieven zijn, nam de winkelier poolshoogte. Cedric deed op 13 september wederom de winkel aan en wachtte een druk moment af.

Voordat de winkeleigenaar het door had, liep de dief weg. Hij ging snel zijn camerabeelden na en merkte op dat de verdachte goederen had weggedaan in zijn kleding.

De ingeschakelde politie hield Cedric voor de winkel staande. Bij fouillering in zijn broekzakken troffen de wetsdienaren zes pakken zoutvlees ter waarde van srd. 200 aan.  Cedric is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Cedric ingesloten.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.