Dief neemt taxi om durotank te stelen

Een taxichauffeur reed op verzoek van de 49-jarige Dewanand B. een rit naar de Waaldijckstraat. Ter hoogte van een gezondheidscentrum vroeg de Dewanand aan de chauffeur op hem te wachten. De man stapte uit het voertuig en ging het erf van het gezondheidscentrum op.

De chauffeur hoorde een vreemd geluid en reageerde daarop. Toen hij poolshoogte nam, merkte hij dat Dewanand bezig was een duro tank los te koppelen van een hydrofoor. De chauffeur verliet de plek gelijk en schakelde de politie in. Voor de komst van de politie had Dewanand de plek verlaten.

Na enkele uren werd de politie wederom ingeschakeld door buurtbewoners toen zij Dewanand die in tussen andere kledingstukken aanhad, zagen langslopen met de duro tank. De verdachte kon gelijk in de kraag worden gevat en worden overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Dewanand voor de zoveelste keer in verzekering gesteld. Hij verklaarde bij het verhoor dat hij die tank zou doorverkopen voor SRD. 50.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.