Dief koopt sieraden voor partner en kind met gestolen geld

Een benadeelde deed op 18 januari aangifte van diefstal van een groot geldsbedrag in SRD en Euro uit zijn voertuig. De aangever verklaarde aan de politie het geld in een plastieken tas op de passagiersstoel te hebben geplaatst.
Hij stopte,en ging een winkel binnen. Bij terugkeer was de zak met inhoud verdwenen. Tijdens het onderzoek in deze zaak kwamen twee verdachten in beeld. Jerry S en Iwan S (beiden 35 jaar oud) zijn door een gemengde eenheid bestaande uit leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), het Arrestatie Team (AT) en Kapitale Delicten aangehouden.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten ingesloten. Een deel van de buit is terug gevonden. Een van de verdachten verklaarde met het andere deel van de buit gouden sieraden voor zijn partner en hun baby te hebben gekocht.
Beide verdachten hebben toegegeven het geld te hebben weggenomen. Zij verklaarden de benadeelde vanaf een cambio te hebben gevolgd tot aan de winkel waar hij uitstapte. De twee verdachten konden de zak met inhoud meenemen omdat het voertuig niet was afgesloten door de benadeelde.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.