Dief gaat vandoor met groot geldsbedrag in tas van klant autobandenzaak

Leden van het Regio Bijstand Team (RBT) Oost hebben op zaterdag 5 maart de verdachten Roberto P. en  Angelo V. aangehouden voor diefstal.

Een aangever deed op maandag 29 februari aangifte tegen een onbekend manspersoon die uit zijn voertuig een tas met een groot geldsbedrag heeft buitgemaakt. Na de daad reed de dader weg in een gereedstaande voertuig. Na  verkregen informatie over de kenmerken van het voertuig is er door de Centrale Meldkamer van de politie een bericht gelanceerd naar de verschillende eenheden op het veld.

Het RBT signaleerde bedoeld voertuig op zaterdag 5 maart en ging over tot de aanhouding van de twee manspersonen die zich erin bevonden.

De verdachten werden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Ook het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Angelo is na te zijn verhoord heengezonden.  Roberto is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie toegevoegd aan de sterkte van het cellenhuis.

 

 

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.