Dief aangehouden door surveillerende agenten

Politieambtenaren van de afdeling Surveillance Regio Midden hebben in de vroege ochtend van dinsdag 9 juli Orion B. aangehouden.

De surveillerende politiemannen werden op die bewuste dinsdagochtend aan de Bomaweg door een manspersoon gestopt, die hen voorhield dat een man voor een supermarkt, gevestigd ter hoogte van de Zuurzakweg, een kruiwagen en een gas cilinder ten verkoop aanbood.

De wetsdienaren gingen op onderzoek uit en troffen Orion B. voor de supermarkt aan met een kruiwagen en een 28 lbs gas cilinder in zijn bezit. Daartoe gevraagd verklaarde Orion  dat de kruiwagen en de gasbom van  een familielid van hem was. Voorts dat hij die goederen gestolen had om te verkopen. Vervolgens verklaarde Orion dat hij drugs zou kopen met de opbrengst van de kruiwagen en de gasbom omdat hij drugsverslaafd is.

Orion werd samen met de gestolen goederen overgebracht naar het politie bureau Santo Boma, waarna contact werd gemaakt  met zijn familielid.  Die persoon wilde zijn goederen terug maar wenste geen strafrechtelijke vervolging van Orion. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Orion na verhoor heen gezonden en zijn de gestolen goederen terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.

De politie drukt de samenleving op het hart alle verdachte handelingen van mensen tijdig door te geven aan de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.