Dhradj J. alias ‘Ritesh’ ingesloten voor diefstal van koplampen.

De politie van ressort Flora heeft op donderdag 19 juli de 25-jarige Dhradj J. alias ‘Ritesh’ aangehouden en opgesloten. Deze verdachte begaf zich in de vroege ochtend van die bewuste donderdag op een bedrijfsterrein aan de Duisburglaan. Daar zag hij kans twee koplampen van een bestelbus te demonteren. Tijdens het weglopen met de gestolen koplampen is hij betrapt door de wachter die zijn vader is.
Dhradj vader droeg hem op de koplampen weer te gaan plaatsen op het voertuig. Dhradj had geen oor daarvoor en begon zelf met zijn vader te vechten toen die wilde voorkomen dat hij met de gestolen goederen wegging. Op een gegeven moment rende Dhradj weg met medeneming van de gestolen koplampen.
De politie werd ingeschakeld en spoorde Dhradj op. Hij werd op het woonadres van zijn moeder aangetroffen en aangehouden. Dhradj verklaarde dat hij de gestolen goederen wilde verkopen om met het ontvangen geld drugs en eten te kopen. De koplampen zijn terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Dhradj in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.