Dharmradj Adhien om het leven gebracht

Het ontzielde lichaam van de 55-jarige taxichauffeur Dharmradj Adhien is op zondagmiddag 19 april in een trens langs de Mawakaboweg aangetroffen. Na verkregen informatie van collega’s van recherche Midden zijn op zaterdag 18 en op zondag 19 april zes verdachten aangehouden  en in verzekering gesteld door de afdeling Kapitale Delicten. De verdachten zijn allemaal mannen. Eén van de verdachten is een huisgenoot van het slachtoffer. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de huisgenoot aan  vrienden vertelde dat Adhien veel geld bezat waarna zij een plan beraamden om hem te beroven. Op zaterdagavond 28 maart werd Adhien door de vrienden van zijn huisgenoot gevraagd om een taxi rit te rijden.

In de Mawakaboweg aangekomen  werd hij van achteren gewurgd. Adhien zag kans uit de auto te stappen waarna zijn aanvallers hem enkele messteken toebrachten. Hij werd vervolgens vast gebonden e n gekneveld waarna hij in een trens langs de weg werd gegooid. Zijn auto werd vervolgens gedumpt in het Blauwe meer gelegen langs de Martin Luther King weg. De criminelen zijn vervolgens naar de woning van het slachtoffer gegaan en hebben daaruit een bedrag in Surinaamse Dollar weggenomen. Twee andere bedragen in Euro’s en in Surinaamse Dollar zijn door de huisgenoot van Adhien buit gemaakt. Met een deel van dit geld heeft hij een auto gekocht. Hangende het onderzoek is deze auto in beslag genomen. De jongste verdachte is 18 jaar oud en de oudste verdachte is 30 jaar oud.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.