Densio op heterdaad betrapt tijdens inbraak

De 30-jarige Densio A. is in de vroege ochtend van vrijdag 9 oktober op heterdaad betrapt door de politie van Santodorp. Densio was samen  met andere criminelen bezig in te breken in een winkelpand. Deze melding kreeg de politie via de Centrale Meldkamer.

De politieambtenaren die het adres aandeden, merkten dat de verdachten zich nog in het pand bevonden. Om te voorkomen dat zij zich uit de voeten zouden maken, werd het politievoertuig uit het zicht gehaald. Densio die in de vliering was, dacht dat de politie was vertrokken. Hij kwam uit het pand en werd gelijk aangehouden.

De politie kreeg te horen dat er nog andere criminelen in de vliering van de winkel waren. Zij stelden wederom een onderzoek in. In de vliering troffen zijn breekwerktuigen en andere spullen aan. De andere criminelen hadden zich reeds uit de voeten gemaakt. Volgens verklaring van Densio heeft hij de inbraak gepleegd met nog drie andere comparanten.

De verdachte is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.