Delen 4e verkoold lijk geborgen

De politie van Albina heeft op maandag 7 maart de lichaamsdelen van alle vier verkoolde lijken geborgen. In eerste instantie werden lichaamsdelen van drie van de slachtoffers gevonden en later in de middag werden delen van het vierde geborgen.

Dit viertal kwam in de vroege ochtend van maandag 7 maart om het leven bij een brand die uitbrak in twee panden aan de Gouveneurstraat. De toegesnelde brandweerlieden en de politiemannen konden uit het pand waar de brand begon vier personen in veiligheid brengen, terwijl vier anderen niet gered konden worden. De bewoners van het 2e pand hebben tijdig het pand kunnen verlaten.

Volgens verklaring van familieleden gaat het om Chi Yang (1), Yudi Fang (56), Cu Minh Bang (36), allen chinezen en de 36-jarige Vietnamees Nguyen Tainhon. 

De lichaamsdelen van de verkoolde lijken zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen en overgebracht naar Paramaribo.

De oorzaak van de brand is voor alsnog onbekend. Het onderzoek in deze zaak wordt door de afdeling Forensische Opsporingsdienst voortgezet. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.