De Motor Surveillance Dienst vordert 45 rijbewijzen in

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de periode van zondag 03 februari tot en met zaterdag 09 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hard rijders zijn ingevorderd.
De meest geconstateerde overtredingen waarvoor de overtreders een boete opgelegd kregen zijn: rijden door roodlicht ( 07 ); niet verzekerd ( 08 ) ; Negeren verbod links of rechts afslaan (08 ); Handmatig bellen ( 09 ); niet kunnen tonen van het rijbewijs ( 15 ); rijden zonder rijbewijs ( 17 ) ; rij-of voertuig niet gekeurd of herkeurd ( 35 ); rijden zonder gordel (45 ) en overschrijding van de maximum snelheid (45)
60 verkeersovertreders hebben hun boete ter plaatse voldaan. De anderen zullen via het snelrechtsysteem worden voorgebracht
De politie doet een dringend beroep op de weggebruikers om zich te allen tijde te houden aan de toegestane maximum snelheid. “Veilig verkeer een zaak van u en de politie”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.