De heer Harpal was op bezoek bij de Korpschef

Onlangs was de heer Roy Harpal op bezoek bij korpschef Roberto Prade, waarbij er van gedachten is gewisseld over de verdere verhoging van de veiligheid en leefbaarheid in ons land.

De aanleiding tot het bezoek en de gedachten wisseling was te danken aan een door de heer Harpal gepubliceerd artikel in een van de Surinaamse dagbladen waarbij hij onder andere ideeën aandraagt met betrekking tot het verhogen van de veiligheid en leefbaarheid in ons land en de rol van de politie binnen dat geheel.

De korpschef en de heer Harpal hebben onder andere gesproken over criminaliteitsbeheersing en hebben inzichten daaromtrent met elkaar gedeeld. Het is duidelijk naar voren gekomen dat de heer Harpal de politie organisatie een warm hart toedraagt, maar daarnaast ook kritisch kijkt naar hoe de politie zich van haar taken kwijt. Hij heeft toegezegd de politie altijd te zullen ondersteunen op zijn manier.

De korpschef was ingenomen met dat gesprek en complimenteerde de heer Harpal voor zijn kritische en opbouwende opmerkingen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.