Projectmanager en aannemer lichten handelsbedrijf op

Een projectmanager van een handelsbedrijf en een aannemer van een bestratingbedrijf zijn onlangs aangehouden en opgesloten voor het oplichten van het handelsbedrijf. De aannemer Kirenkoemar R. werd door de projectmanager Errol I. benaderd om bestratingwerkzaamheden voor het handelsbedrijf te verrichten. Daarnaar gevraagd leverde de aannemer Kirenkoemar een begroting in. Errol die ook zijn privéterrein wilde bestraten liet Kirenkoemar een hoger bedrag begroten voor het werk die voor het bedrijf uitgevoerd moest worden. Met het restant materiaal moest Kirenkoemar dan het privé terrein van Errol bestraten. Het bedrijf stortte het geoffreerde bedrag van meer dan SRD.300.000,- op de rekening van een door Kirenkoemar aangegeven toeleveringsbedrijf. Daarna zag en hoorde men niets meer van Kirenkoemar. Men kwam toen erachter dat Kirenkoemar de meer dan SRD.300.000,- in kavels had ontvangen van het toeleveringsbedrijf omdat hij had aangegeven dat het materiaal niet meer nodig was want het werk zou niet meer uitgevoerd worden.

Errol heeft toen namens zijn werkgever aangifte van oplichting contra Kirenkoemar gedaan. Kirenkoemar is niet lang daarna door de afdeling Kapitale Delicten van de politie aangehouden en hij verklaarde waartoe de projectmanager Errol hem had aangezet. Errol I. is toen ook aangehouden en beide mannen zijn ter zake oplichting van het handelsbedrijf in verzekering gesteld. Het geld is nog niet teruggevonden.

“DE BEDRIEGER IS BEDROGEN”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.