De Algemene Surveillance Dienst van het ressort Paramaribo bezig met verhoogde aanpak van zaken die in strijd zijn met de wet.

De Algemene Surveillance Dienst van het ressort Paramaribo is twee weken geleden van start gegaan met een verhoogde aanpak van allerhande zaken, die in strijd zijn met wettelijke regelingen die gelden in ons land Zo wordt tegen hangjongeren en ouderen opgetreden die voor overlast zorgen op openbare plaatsen. Ook tegen winkeliers die in strijd met de vergunningsvoorwaarden handelen is opgetreden.
Tot nu toe zijn zes mannen aangehouden en ingesloten die op verschillende plaatsen op of langs de openbare wegen drugs verkochten. De verdovende middelen zijn in beslag genomen.

Ook tegen zogenaamde foutparkeerders wordt opgetreden. Volgens de verkeerswetgeving moet er aan de uiterste linkerzijde van de weg worden geparkeerd, tenzij er daar geen parkeerverbod is. Opmerkelijk is dat er op bepaalde wegen in het stadscentrum auto’s aan beide zijde van de weg worden geparkeerd ook al betreft het eenrichtingswegen. Ook langs wegen waar er parkeervakken zijn aangebracht, zijn er andere weggebruikers die het nodig vinden om voor de parkeervakken, die al bezet zijn, hun voertuigen te parkeren.

De voertuigen van deze foutparkeerders zullen worden weggesleept. De wegsleepkosten zijn voor rekening van de foutparkeerder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.