DC Nickerie stopt werkzaamheden aannemer vanwege schade aan wegdek

De politie van het bureau Corantijn heeft op vrijdag 1 maart 204 de werkzaamheden van een aannemer aan de Parsaram – Soekhoeweg in het district Nickerie onmiddellijk stopgezet.
De wetsdienaren deden na een melding dat trucks vol beladen met grind over voornoemde weg reden, waardoor de weg werd beschadigd de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de situatie door de politie aangetroffen en in opdracht van de Districtscommissaris (DC) werden de werkzaamheden onmiddellijk stopgezet. Hierna werd de aannemer N.K. eveneens aangezegd om de werkzaamheden stop te zetten en zich in verbinding te stellen met de DC.
Ondanks de DC de werkzaamheden heeft stopgezet, kreeg de politie op zaterdag 2 maart omstreeks 11.00 uur v.m. wederom de melding dat een aantal trucks bij de houtzagerij van S. gereed stonden om vermoedelijk vracht te transporteren over de Parsaram-Soekhoeweg. De wetsdienaren deden de plek aan en na een ingesteld onderzoek werd de aannemer N.K. wederom voorgehouden om geen trucks met ladingen over de eerder aangegeven weg te laten rijden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.