Criminelen opgepakt die supermarkt exploitanten beroofden

Drie leden van een dievenbende zijn aangehouden en opgesloten voor diefstal door middel van geweldpleging. De bende heeft voornamelijk supermarktexploitanten tot hun slachtoffers gemaakt. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat in de maanden april en mei zeker negen supermarktexploitanten door deze bende zijn overvallen en beroofd in hun handelszaken.

Twee bendeleden worden nog opgespoord. De criminelen gebruikten drie auto’s om hun misdrijven te plegen. Twee van deze voertuigen zijn reeds in beslag genomen. Op zaterdag 23 mei wist de bendelid S.B. uit het cellenhuis te Geyersvlijt weg te komen. Zijn vrijheid was echter van korte duur omdat hij dezelfde dag weer is aangehouden. De politie was daarbij genoodzaakt om vuurwapen geweld te gebruiken. Hij is daarbij in zijn been geschoten.De afdeling Kapitale Delicten van de politie is belast met dit strafrechtelijke onderzoek.

Voor informatie bel met de politie meldkamer op het nummer 115 of met de politie Tiplijn op het nummer 179.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.