Criminelen die oma en Nederlandse vrouw beroofden aangehouden door RBT

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft in de vroege ochtend van maandag 4 april een straatrover klemgereden in het stadscentrum.

Het gaat om Dino D. (21). Op zijn aanwijzing is een tweede verdachte Sairn C. aangehouden.  

Het tweetal beroofde op 3 april een Nederlandse mevrouw aan de Wilhelminastraat van een tas met inhoud. Het slachtoffer deed aangifte van de beroving. Een ooggetuige zag kans het kentekennummer van het voertuig op te nemen en door te spelen aan de politie.

Het onderzoek leidde in de richting van enkele manspersonen die de vorige week het voertuig hebben gekocht bij een autohandelszaak. Ook kwam tijdens het onderzoek naar voren dat enkele  manspersonen met het zelfde voertuig op vrijdag 1 april  een oma  in het ressort Munder hadden beroofd. Het slachtoffer heeft ook aangifte gedaan op het politiebureau Munder.

Op Dino en Sairn zijn aangetroffen en in beslag genomen halskettingen, vingerringen, vijf stuks mobiele telefoontoestellen en tassen van het merk Delika en Gucci.

Hangende het verdere onderzoek zijn de twee rovers na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Het vermoeden bestaat dat er meerdere verdachten zullen worden aangehouden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.