Container met sigaretten weggenomen

De 24- jarige truckchauffeur Davin L. is op woensdag 14 oktober door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. Op donderdag 01 oktober is er aangifte gedaan van diefstal van een 40 foot container inhoudende sigaretten. De aangifte is gedaan door een operations manager van een bedrijf dat gevestigd is op het havencomplex. Davin heeft in eerste instantie toegegeven de container inhoudende sigaretten in ontvangst te hebben genomen. Echter heeft hij de lading op het complex te hebben achtergelaten, omdat hij vanwege omstandigheden weg moest. Op camerabeelden is te zien hoe Davin naar de richting van de uitgang is gereden met de container. De verdachte kwam terug op zijn verklaring en gaf aan dat hij in opdracht van ene Ewald B. de container met lading heeft weggebracht.              

Hij werd ook door de politie opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ewald na te zijn gehoord heengezonden. De truck is in beslag genomen. Kapitale Delicten onderzoekt wat de verdachte met de lading heeft gedaan.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.