Concubant bedreigt vrouw en baby met de dood

De politie van Latour heeft op dinsdag 25 april de 33-jarige Phalad R. ingesloten.

Na een melding van mishandeling en bedreiging op een adres in het ressort deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de vrouw met haar zeven maanden oude baby aangetroffen. Zij verklaarde dat zij mishandeld en bedreigd is geworden door haar man die in beschonken toestand thuis kwam. Deze handeling  pleegt hij zodra hij dronken is.

Op die bewuste dag was dit weer het geval.  De concubant vervoegde zich met een scherpvoorwerp in de slaapkamer. Hij sloot vervolgens de kamerdeur en bedreigde zijn partner en het kindje met de dood. Met het scherpvoorwerp zwaaide hij in de richting van de vrouw  die de slagen afweerde met haar hand. Zij liep hierdoor snij verwondingen op aan haar armen. Op een bepaald moment lukte het haar samen met de baby weg te komen en schakelde gelijk de politie in.

De dronkaard is aangehouden en na te zijn ontnuchtering voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

De vrouw is na medische behandeling op de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.