Conciërge die scholier betaste, aangehouden

De 52-jarige verdachte R.S. die woonachtig is in de omgeving van de Sewmanstraat is door de politie van het bureau Livorno aangehouden ter zake aanranding.

Tegen deze verdachte heeft M.S, die directeur is op een school, op maandag 6 mei 2024 aangifte gedaan op het voormelde politiebureau. Naar zeggen van de aangeefster heeft zij het vorig jaar vanaf haar aanstelling tot directeur op die school vernomen dat de verdachte R.S., die conciërge is op die school een leerling had betast. Na de verdachte enkele maanden te hebben geobserveerd, merkte ze in de maand april 2024 tijdens een gesprek met één van haar leerlingen dat zij zenuwachtig was en zag op een bepaald moment dat de concierge de leerling wenkte. De directeur stelde een onderzoek in, waarbij naar voren kwam dat de man was betrapt bij het bekijken van pornografie op één van computers van de school. Die zelfde leerling stelde het schoolhoofd het afgelopen week in kennis dat zij zich niet meer veilig voelde op school, nadat de verdachte haar een paar weken geleden in de bibliotheek aan haar borsten had betast. Uit paniek rende ze weg en had niemand iets daarover verteld. De directrice confronteerde de verdachte met het geval en hij ontkende zich hieraan schuldig te hebben gemaakt.

De man werd toch opgespoord en door de politie aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.S. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.