Commerciële sekswerker ingesloten voor diefstal

De politie van het bureau Livorno heeft op donderdag 14 december 2023 de commerciële sekswerker D.B. (30) opgespoord en aangehouden.

Tegen deze verdachte was eerder die dag, aangifte van diefstal gedaan op het eerder aangegeven politiebureau. Naar zeggen van de 40-jarige aangever A.M. had hij D.B. aan de Indira Gandhiweg ontmoet en wist dat het om een sekswerker ging. Hij maakte vervolgens een afspraak met de verdachte om naar een pension te gaan en reed samen met hem naar een adres in het ressort Latour alwaar hij één gram goud verkocht voor een bedrag in SRD. Bij die gelegenheid gaf de commerciële sekswerker hem aan dat hij SRD 500,- neemt voor zijn verrichtte diensten, die D.B. ook gelijk ontving. Na afloop van de sekspartij tussen de twee mannen, liep A.M. naar de toiletruimte van waaruit hij zag dat de sekswerker zijn kleren aandeed om te vertrekken. Aangezien de aangever moe was, viel hij in slaap en werd wakker toen een medewerker van de pension aan de deur klopte om hem aan te geven dat de tijd voor huur, om was. Toen A.M. op het punt stond de pension te verlaten, ontdekte hij dat er een geldbedrag in SRD en een hoeveelheid ruw goud was weggenomen uit zijn broekzak. Hij vermoedde direct dat D.B. meer daarvan moest afweten, aangezien hij alleen met de commerciële sekswerker was en deed direct het politiebureau aan voor het doen van aangifte tegen hem.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte D.B. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.