Collega Milton Bisschop afgestudeerd van AHKCO

Bishop1

Bishop2
Milton Bishop BA en de coördinator tonen trots het diploma.

 

De agent van politie 2e klasse, Milton Bisschop is gisteren dinsdag 29 juli afgestudeerd op de Academie voor Hoger Kunst en Cultuur (AHKCO). Bisschop had als studie richting Journalistiek en heeft zijn onderzoek gedaan op het gebied van Huiselijk Geweld. Als probleemstelling koos Bisschop “Welk effect heeft het voorlichtingsbeleid van het Korps Politie Suriname op huiselijk geweld tegen vrouwen in het district Wanica?” Het onderzoek gebied betreft Sophiaslust en Santo Boma. De afgestudeerde kwam na onderzoek tot de conclusie dat de politie huiselijk geweld goed aanpakt op repressief gebied. Op het gebied van preventie zal meer aandacht besteed moeten worden aan  slachtoffers door meer  informatie te brengen naar de gemeenschap . Bisschop gaf aan dat er behoefte bestaat aan een dependance van voorlichting in Wanica. Op dit actuele onderwerp kreeg de agent Bisschop de titel van Bachelor of  art.

Collega Bisschop wordt hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal in zijn leven. Collega’s zoals Bisschop kunnen als voorbeeld dienen voor korpsleden om studies te volgen buiten de politie organisatie. Collega’s zoals  hij  zorgen ervoor dat het kennisniveau binnen het KPS hoger en divers wordt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.