Cocaïne vondst bij dievenmelding

De politie van Uitvlugt kreeg op vrijdag 21 juli een dievenmelding op een adres in het ressort. De wetsdienaren die het adres aandeden, troffen de eigenares aan. Zij verklaarde bij thuiskomst te hebben gemerkt dat er in haar woning is ingebroken.

Reagerend op haar verklaring betraden de wetsdienaren de woning met haar toestemming en merkten op dat deze overhoop is gehaald. Voor zover de eigenares kon nagaan was er niets meegenomen. De dieven hebben zich via een raam dat zij hebben geforceerd toegang tot de woning verschaft.

Bij een onderzoek naar de vluchtweg van de verdachten stuitte de politie op acht verpakkingen. Bij nader onderzoek bleek in de verpakkingen cocaïne te zitten. Het gaat om 8.690 gram cocaïne.

Het verderfelijk spul is overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade die belast is met het verdere onderzoek. Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.