Clyde aangehouden voor zware mishandeling

De 43-jarige Clyde A. is op dinsdag 15 mei door de  afdeling Recherche van regio Oost opgespoord en aangehouden.

Zijn partner deed op vrijdag 11 mei aangifte van mishandeling tegen Clyde. Zij verklaarde een liefdes relatie van 14 jaar te hebben met Clyde, die haar verdenkt van overspel. De beschuldiging zorgde voor spanningen binnen de relatie die uitliepen op hevige ruzies. In de avond van die 11 mei ontstond er wederom een woordenwisseling, nadat de vrouw een telefoontje kreeg.

Clyde pakte in zijn woede een scherp voorwerp en bracht zijn partner steken toe ter hoogte van haar schouder. Verder gaf zij aan dat de man met een kussen in haar gezicht drukte, waardoor zij moeilijk kon ademhalen. Na enige tijd gelukte het haar de kussen weg te halen, maar haar partner bleef haar slagen toebrengen en beet haar in het gelaat.

Het slachtoffer gaf tegengas, wist te ontkomen en deed aangifte bij de politie.

Clyde die ervan op de hoogte was dat zijn partner aangifte had gedaan, meldde zich bij de politie aan. Hij is aangehouden en heeft toegegeven, uit jaloezie, zijn partner te hebben toegetakeld en de andere handelingen te hebben gepleegd.

Verder verklaarde hij dat zijn voertuig ook door onbekenden is vernield na het voorval tussen hem en zijn partner.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

De politie onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.