Clifton vraagt om in cellenhuis Keizerstraat ingesloten te worden om lekker eten

De politie van Munder heeft op vrijdag 23 december de bekende Clifton L. (40) aangehouden voor diefstal van schuttersbomen. De man deed een adres in het ressort aan en nam de schuttersbomen weg bij een onbewoonde huis.

Buren die de eigenaar kennen, schakelden hem in. De benadeelde deed gauw het adres aan en aan de hand van de beschrijving, ging hij op zoek naar Clifton. Hij kwam hem enkele straten verder tegen. Om erachter te komen waar de verdachte de schuttersbomen had gezet bood hij hem aan enkele schuttersbomen te willen kopen. De eigenaar gaf aan ervoor te zullen betalen. Clifton nam de eigenaar mee naar de plek waar hij de bomen had weggezet en kon hij gelijk over ze beschikken. De benadeelde nam de dief met hem mee naar de woning waar hij de diefstal heeft gepleegd. Bij het naderen van de woning, koos Clifton die gelijk vermoedde dat het om de eigenaar ging, het hazenpad.

De ingeschakelde politie hield de verdachte in de nabije omgeving aan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Clifton voor de zoveelste keer ingesloten. De verdachte deed het verzoek in het cellenhuis verbonden aan het politiebureau aan de Keizerstraat  geplaatst te worden, aangezien hij weet dat daar lekker eten wordt geleverd.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.