China doet schenking kogelwerende vesten aan KPS

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft op vrijdag 16 december een schenking van 30 kogelwerende vesten van de Volksrepubliek China in ontvangst genomen. De overhandiging aan korpschef Agnes Daniël is gedaan door de ambassadeur van China, Zijne Excellentie Zhang JinXiong. De ambassadeur gaf aan dat zij het KPS als deel van de samenleving ondersteunen in de strijd tegen de criminaliteit. In die strijd moet vooral ook gedacht worden aan de veiligheid van de politieambtenaren die dagelijks hun leven op het spel zetten om de veiligheid te waarborgen.
De korpschef bedankte de ambassadeur voor de geste en gaf aan dat de veiligheid van de politieambtenaren in de strijd tegen criminaliteit één van niet te onderschatte waarde is. De korpschef benadrukte dat de samenwerking tussen China en KPS aan het verstevigen is en noemde daarbij een aantal projecten op in het kader van de samenwerking.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.