Chiller beroofd

Een man die was gaan chillen aan de Waterkant is in de maand december beroofd door enkele mannen. Hij deed aangifte bij de politie.

Volgens zijn verklaring zat hij een bier te drinken, toen enkele mannen naar hem toeliepen. Eén van de mannen droeg hem op zijn gouden halsketting af te staan. Voordat hij antwoord wilde geven, werd zijn tas die hij bij zich had door één van de mannen weggetrokken. Er werd uit de tas buitgemaakt een bedrag in srd’s en twee mobiele telefoontoestellen.

Na de daad vetrokken de mannen in een witgelakt voertuig. Een getuige nam het kentekennummer van  de auto op en gaf dit door aan de ingeschakelde politie.

Uit een ingesteld onderzoek is komen vast te staan dat het voertuig op naam staat van een mevrouw. Deze mevrouw verklaarde dat haar ex-vriend Jonathan, K. taxi rijdt met het voertuig.

Jonathan werd opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.  

Hij verklaarde dat hij op die bewuste dag vier bij hem onbekende mannen heeft gereden, die aan de waterkant uitstapten om bier te kopen. Hierna reed hij met het viertal naar de Martin Luther Kingweg alwaar zij uitstapten.

Hij ontkent iets af te weten van de beroving. In het voertuig werd een hoeveelheid marihuana en een hagelpatroon aangetroffen. Volgens Jonathan behoren deze zaken de mannen toe. Hij is aangehouden voor overtreding van de vuurwapenwet.

Hangende het verdere onderzoek is hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.