Chauffeuse had meer dan vijfmaal de toegestane promillage alcohol in het lichaam

De 45-jarige chauffeuse Foelmatie, G. haar rijbewijs is door de politie ingevorderd, omdat zij woensdagavond 01 mei een aanrijding heeft veroorzaakt te Santo Boma in het distrikt Wanica.
De politie van het bureau Santodorp kreeg de melding van het Command Center, waarna zij naar de plek van het gebeurde gingen voor onderzoek. Tijdens het politioneel onderzoek werd geconstateerd dat Foelmatie onder invloed van alcohol verkeerde. Zij zat met een andere vrouw in de auto.
De 54-jarige meerijder Agnes, G. verkeerde ook onder invloed van alcohol en ging zodanig te keer dat zij het uniform hemd van een politie agent vernielde. Beide vrouwen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waarna zij werden onderworpen aan een alcoholblaastest.
De bestuurster Joelmatie blies ongeveer vijfmaal het toegestane alcoholpromillage per liter uitgeademde lucht namelijk1190 microgram. Het toegestane alcoholpromillage per liter uitgeademde lucht is 220 microgram. Beide vrouwen werden ter ontnuchtering opgehouden op het bureau. Na hun ontnuchtering werden zij voorgeleid bij een hulp officier van justitie. .
Na overleg met het Openbaar Ministerie is het rijbewijs van Joelmatie door de politie ingevorderd. Na een ernstige waarschuwing van de politie werd het tweetal heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.