Chauffeur levenloos in voertuig aangetroffen

De 60-jarige Humro Pahlads is op maandag 16 januari levenloos in de cabine van een truck aan de Martin Luther Kingweg aangetroffen.
De politie van Paranam kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een vrachtwagen in een langs de weg lopende goot is beland en dat er zich vermoedelijk persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan. De wetsdienaren troffen aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van het Alfonsproject een trekker in het bosschage aan. De bestuurder vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
De andere instanties zoals de Forensische Opsporing van de politie zijn ook ter plaatse geweest voor onderzoek. Ooggetuigen merkten op dat het voertuig plotseling van de weg geraakte en in het bosschage terecht kwam.
Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. De politie van Paranam onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.