Chauffeur belandt met houttransport in goot; verkeersbarometer naar 22

De 50-jarige vrachtwagen bestuurder Mitrasingh Anandbahadoer is op woensdag 25 april met zijn voertuig in een langs de weg lopende goot beland en liet daarbij het leven. Het verkeersongeval deed zich voor aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van het PWB-project.
Mitrasingh reed over de Martin Luther Kingweg komende vanuit Paranam richting Paramaribo. Op een bepaald moment kwam er een tegenligger die rechtsaf een nabije straat zou inslaan, op de rijhelft van de houttransportteur.
De vrachtwagenbestuurder die uitweek om een aanrijding te voorkomen geraakte van de weg, waardoor hij met het voertuig in de langs de weg lopende goot belandde. Mitrasingh raakte bekneld in het voertuig en liet het leven. Met assistentie van het Korps Brandweer Suriname is het levenloze lichaam uit het voertuig gehaald.
Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen. Het rijbewijs van de overleden bestuurder is in het voertuig aangetroffen.
Met het overlijden van Mitrasingh is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 22.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.