Cementdieven aangehouden

De surveillance van regio Midden heeft in de vroege ochtend van donderdag 21 april Perkash G. en Vikash D., beiden 33 jaar oud aangehouden.

Via de Centrale Meldkamer werd een bericht gelanceerd van een dievenmelding. De Surveillance van regio Midden ging op de melding af. Volgens de doorgespeelde informatie werd het voertuig waarmee de dieven het adres hadden aangedaan, gesignaleerd aan de RashiedPierkhanweg.  De auto werd klemgereden, waarna Perkash en Vikash zijn aangehouden.

In de laadbak van het voertuig werden de 20 pakken cement die door de dieven waren weg genomen in een in aanbouw zijnde woning aangetroffen en in beslag genomen. Verder werden ook een brush cutter, een houwer, een keukenmes en een mobiele telefoontoestel  in beslag genomen.

Het tweetal werd vervolgens overgedragen aan de politie van Santo Boma. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de cementdieven achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.