Carlito aangehouden en in verzekering gesteld

Carlito G. (20) is op zondag 26 januari door de politie van het bureau Lelydorp aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
De verdachte werd aangehouden, nadat de politie een tip kreeg, dat Carlito zich op een gestolen bromfiets van het merk Yamaha over de Indira Gandhiweg verplaatste. De wetsdienaren gingen op onderzoek uit en troffen de verdachte inderdaad al rijdende aan de Indira Gandiweg ter hoogte van de de Tout Luit Fautkanaal aan. Hij reed op een zwart gelakte bromfiets van het merk Yamaha, zonder kenteken platen. Bij het zien van de Politie voerde hij zijn snelheid op. De achtervolging werd gelijk ingezet en gelukte het de politie om hem klem te rijden en aan te houden aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Nieuw Zorg weg.
Carlito verklaarde aan de politie dat hij de bromfiets, die toen blauw was bij een man heeft gekocht. Deze verkoper hield hem voor dat hij de bromfiets ergens te Lelydorp had gestolen en dat hij de bromfiets moest overspuiten en bepaalde delen ervan moest verwisselen om herkenning door de eigenaar of de politie te voorkomen. Reden waarom hij de bromfiets zwart heeft gespoten en het chassisnummer heeft weg gevijld.
Bij fouillering aan zijn lichaam werd onder andere een hoeveelheid marihuana en hasj op hem aangetroffen en in beslag genomen.
Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het bureau en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.