Capaciteitsversterking Korps Politie Suriname

DSC06627 training

Het Korps Politie Suriname heeft van maandag 24 augustus tot en met woensdag 26 augustus 2015  in samenwerking met de Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika in Suriname een driedaagse training georganiseerd voor medewerkers van de politieorganisatie. De training is een uitvloeisel van de Caribean Basin Security Initiative (CBSI).

De kennis die tijdens deze training is opgedaan,  is vereist voor het organiseren en participeren in online-learning en virtual meetings. Het biedt de mogelijkheid aan de participanten om  gebruik te maken van de technologie, waardoor de  kosten voor educatie van het personeel worden geminimaliseerd.  Hierdoor kunnen politiekorpsen die aangesloten zijn aan het CBSI-systeem, via de digitale snelweg met elkaar in verbinding zijn.

 De CBSI-Connect Learning Management System Training was in november 2014 uitgevoerd door docenten verbonden aan het bedrijf Metrostar dat gevestigd is in de Verenigde Staten van Amerika. Hieraan hadden enkele deelnemers reeds geparticipeerd. Vanwege de upgrading van het systeem was het nodig om deze leden wederom toe te laten tot de training.

De US State Department heeft een samenwerking ontwikkeld met Metrostar voor capaciteitsversterking van opsporingsinstituten in de Caribische regio.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.