Cambiomedewerker ingesloten

De politie van Munder heeft op zaterdag 15 oktober de 23-jarige Avinash R. ingesloten voor medeplichtigheid bij een beroving.

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo speelde in op een melding van de Centrale Meldkamer van een beroving bij een Cambio aan de Kwattaweg. Avinash die als Security Guard werkzaam was bij het bedrijf werd aangetroffen.

Aan de hand van zijn verklaring werd hij voor medeplichtigheid aan deze beroving aangehouden en overgedragen aan de politie van Munder. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat Avinash slechts 1 week in dienst was bij het bedrijf. Hij heeft toegegeven enkele dagen voor de beroving te zijn bedreigd door een schoolvriend en een ander onbekende manspersoon. Hij moest zijn medewerking verlenen voor het plegen van een beroving bij de cambio. Hij verschafte toen informatie aan de manspersonen.

Op die bewuste dag deden de schoolvriend ene Jean Claude A. en zijn kompaan  op een bromfiets met integrale valhelmen op de plek aan. Hij volgde zogenaamd het bevel plat te gaan liggen op en verschafte zo vrije toegang tot de ruimte. Jean Claude ging de ruimte binnen en nam twee geldtrommels inhoudende U$ en SRD mee. Hierna verlieten beide mannen in volle vaart de plek.

Na te zijn voorgeleid is Avinash na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. Aan de opsporing van de twee manspersonen wordt gewerkt.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Paramaribo.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.