Buurtmanagers van Uitvlugt zetten kemphanen plat

De buurtmanagers van het politiebureau Uitvlugt, de Majoors van politie R. Nibte en R. Tevreden hebben op donderdag 19 januari bij een vechtpartij dat was uitgebroken tussen enkele leerlingen van de H.G. Sylvesterschool aan de Franchepanestraat en enkele leerlingen van vermoedelijk omliggende scholen door hun kordaat optreden erger kunnen vookomen.

Naar aanleiding van het voornoemde gebeuren hebben de buurtmanagers van Uitvlugt met ondersteuning van de politie van Jeugdzaken en de overige buurtmanagers van Commewijne en Niewe Haven, na bekomen informatie van de buurtmanager van Zorg en Hoop, de Agent van politie 1e klasse Ch. Grot op vrijdag 20 januari een onopvallende surveillance op touw gezet. Volgens die informatie zouden enkele jongens van de “24 gang” enkele leerlingen van de Christus Koningschool te lijf gaan.

Tijdens die onopvallende surveillance werden door de politieambtenaren voor de St. Paschalisschool enkele jongens staande gehouden, die de aanwezige leerlingen molesteerden. Bij deze jongens werden aangetroffen en in beslag genomen scherpe voorwerpen en een ziplock zakje met vermoedelijk “Yamie”. Deze jongens die tot de gang behoren, werden vervolgens overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven. Vermeldenswaard is dat één van de gangleden al maanden voor een gepleegd strafbare feit werd opgespoord door de afdeling Jeugdzaken.

Hij werd direct aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar de afdeling Jeugdzaken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.