Buurman verdacht van verkrachting en mishandeling

Een 48-jarige vrouw heeft op dinsdag 1 januari aangifte gedaan bij de politie van Santo Boma tegen haar 28-jarige buurman .Volgens verklaring van de aangeefster is zij verkracht door haar buurman toen zij in haar woning lag te slapen. Voorts dat de buurman  ook haar zoon heeft mishandeld. Volgens verklaring van het slachtoffer schrok zij uit haar slaap wakker  omdat iemand op haar buik zat en haar aan haar keel vast greep.

Die persoon bleek haar buurman te zijn die onder andere  haar intieme lichaamsdeel met zijn vingers binnen drong. Op een gegeven moment kon het slachtoffer om hulp gillen. Haar 26-jarige zoon schoot haar te hulp en kwam oog in oog te staan met de buurman. Hij wilde de buurman aan houden maar dat lukte niet omdat die hem een ferme beet toebracht ten einde weg te kunnen komen.

De politie hield de buurman op vrijdag 4 januari aan op verdenking van onder andere verkrachting en mishandeling. Bij zijn voorgeleiding bij een hulpofficier van justitie verklaarde de verdachte , dat hij zich niets kon herinneren over het gebeurde in de woning van zijn buurvrouw omdat hij op die bewuste dag stomdronken was.  Nadat er afstemming is gepleegd met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld door de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.