Buurman mishandeld om overluid muziek

Ashwan K. (35) is op donderdag 14 april door de politie van Kwatta aangehouden.

De wetsdienaren kregen op zaterdag 9 april melding van een burenruzie op een adres in het ressort. Bij aankomst op de plek werden partijen aangetroffen. Ashwan verklaarde last te ondervinden van overluid muziek van zijn buurman.

De zaak werd beslecht, waarbij aan de buurman werd gevraagd zijn muziek minder luid af te spelen. De politie verliet daarna de plek.

Kort daarna deed de buurman het politiebureau aan voor het doen van aangifte van mishandeling tegen Ashwan. Hij verklaarde dat Ashwan na vertrek van de politie zich naar de woning van hem begaf. De buurjongen trapte de deur van zijn woning open. Door deze handeling kreeg hij een slag en rende hij uit vrees naar zijn slaapkamer.

Ashwan rende hem achterna  en mishandelde hem in zijn slaapkamer. Met een visum  werd hij voor medische behandeling verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

De buurjongen werd dezelfde dag opgespoord, maar werd niet aangetroffen. De politie begaf zich op donderdag 14 april weer naar het woonadres. Ashwan werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming  met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.