Buurman misbruikt 6-jarige die vis voor moeder bij hem ophaalde

De 38-jarige Kenneth J. is op donderdag 5 april door de politie van Uitvlugt aangehouden voor seksueel misbruik van een minderjarig meisje.
Kenneth had zijn buurvrouw een hoeveelheid vis aangeboden. De vrouw stuurde haar twee minderjarige kinderen om deze voor haar op te halen. Kenneth maakte misbruik van die gelegenheid en gaf de 8-jarige jongen de vis voor de moeder mee. Hij hield het meisje bewust achter, waarna hij seksuele handelingen pleegde met het kind.
Kenneth werd opgespoord en aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.
Noot: De politie doet voor de zoveelste keer een beroep op ouders en of verzorgers hun kroost niet zonder meer toe te vertrouwen aan derden. Gaat u zoveel als mogelijke zelfs uw boodschappen doen en stuurt u het kind niet alleen. Het staat op niemand zijn of haar voorhoofd geschreven of die kwade bedoelingen heeft. Ouders kent u verantwoordelijkheid naar uw kinderen toe en beschermt u uw kind te allen tijde.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.