Buschauffeurs geven middels contante betaling uitvoer aan verkeersvonnis

Enkele buschauffeurs die op donderdag 14 december zijn gecontroleerd hebben uitvoer gegeven aan hun uitstaande boetes middels contante betaling ter plaatse. Wetsdienaren van de afdeling Algemene Nummer Registratie Systeem (ANRS) hebben samen met medewerkers  van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C) gezamenlijke verkeerscontroles uitgevoerd aan de Coesewijnestraat.

Daarbij is er gelet op het rijdgedrag van de buschauffeurs. Verder werd gecontroleerd of  alle bescheiden van de buschauffeurs in orde waren en of zij een verkeersvonnis op hun naam hebben staan.

Enkele van de buschauffeurs hadden daadwerkelijk verkeersvonnissen op hun naam staan en gaven middels contante betaling ter plaatse uitvoering hieraan.

Een buschauffeur van wie de bescheiden niet in orde waren, is door de medewerkers van OWT&C aangezegd direct te stoppen met personen transport en de garage aan te doen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.