Buschauffeur aangehouden voor aanvallen politieman

De politie van Latour heeft op vrijdag 24 juni de 25-jarige buschauffeur Orfeo K. aangehouden, nadat hij tekeer is gegaan tegen de politie. De buschauffeur reed op dusdanige wijze over de Indira Gandhiweg dat er een filevorming ontstond. De politieambtenaren die zich in de prowagen bevonden, merkten de handeling van de chauffeur op. Hij werd tot stoppen gesommeerd.

Orpheo ging tekeer tegen de politieambtenaar die hem op een gegeven moment verbaliseerde. De chauffeur stapte uit de bus en bracht de politieman al scheldend trappen toe. Een passagier die later een militair bleek te zijn, bemoeide zich met de zaak. Ook hij vond het nodig de politie uit te schelden.

De buschauffeur en de passagier zijn terstond aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.  Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de buschauffeur in verzekering gesteld. De 25-jarige militair Bijores M.  is overgedragen aan de Militaire Politie.

 

 

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.