Busbestuurder komt achter het stuur te overlijden

De 41-jarige busbestuurder Roberto Jalimsing kwam op donderdag 5 juli tegen een elektrische mast aan in de Nieuw Weergevondenweg.
Na de melding van de botsing deed de politie van Santo Dorp de plek aan. Daar aangekomen vertoonde Roberto geen tekenen van leven achter het stuur. Een ingeschakelde arts stelde een natuurlijke dood vast.
Volgens verklaringen van ooggetuigen begon de bus, die met een matige snelheid reed, plotseling over de noordelijke berm van de voormelde weg te rijden om vervolgens tegen de mast tot stilstand te komen. Het vermoeden bestaat dat de chauffeur een hartaanval moet hebben gehad. De enige passagier die in de bus werd aangetroffen, heeft lichte verwondingen opgelopen en is met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
Het ontzielde lichaam van Roberto is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.
Roberto wordt niet tot een verkeersdode gerekend.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.