Bus bestuurder overleden bij verkeersongeval

De 59-jarige bus bestuurder Dinesh, Ramdas is vanmorgen, donderdag 26 september, bij een verkeersongeval aan de van ’t Hogerhuysstraat overleden.
De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg omstreeks negen uur de melding dat een manspersoon, ter hoogte van het benzinestation “Go2” aan de van ’t Hogerhuysstraat, door een autobus was overreden.
Bij aankomst van de politiemannen werd het slachtoffer levenloos onder de bus aangetroffen. Met assistentie van de brandweer is de heer Ramdas vanonder de autobus gehaald. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.
Onderzoek wees uit dat Dinesh, Ramdas een groep personen vervoerde naar een ontspanningsplek buiten de stad. Onderweg stopte hij bij het benzinestation om de autobus bij te tanken waarbij hij uit de autobus stapte. Plotseling begon de bus naar achteren te rollen in de richting van de openbare weg. De heer Ramdas wilde de autobus tot stilstand brengen door daarachter te gaan staan en weerstand te bieden. Helaas was hij niet bij in staat de autobus tot stoppen te brengen. Hij is hoogstwaarschijnlijk komen te vallen en de autobus is over hem heen gerold met het gevolg dat hij overleden is.
Het ontzielde lichaam van de heer Ramdas is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden. De autobus is voor een algehele keuring door de politie in beslag genomen. De heer Dinesh,Ramdas wordt tot een verkeersdode gerekend.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.