Buru bekend slechts een keer vier schapen te hebben weggenomen

De 40-jarige Ramdier S. alias ‘Buru’ is op dinsdag 24 januari door de politie van het ressort Rijsdijk aangehouden voor diefstal van een tiental schapen. De schapenfokker heeft meermalen aangifte gedaan van diefstal van zijn schapen tegen onbekende daders.
Na enkele keren te hebben gemerkt dat er schapen zijn gestolen, plaatste de eigenaar beveiligingscamera’s rondom zijn terrein. Nadat er weer gestolen was, bekeek de benadeelde de opgeslagen beelden.
Daarop is te zien hoe de verdachte Ramdier over de schutting springt om het terrein te betreden en via dezelfde weg weer het terrein verlaat met medeneming van een schaap. Na het doen van de aangifte is ‘Buru’ opgespoord en aangehouden. na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.
Ramdier bekeek samen met de politie de camerabeelden, en verklaarde voor het eerst vier schapen te hebben weggenomen van de benadeelde. De voorgaande gevallenschreef hij toe aan een ander.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.