Burgers houden halskettingdieven aan

De 27- jarige Ernest  H. is op zaterdagmorgen  4 januari door burgers aangehouden aan de Indira Ghandiweg . Hij is aangehouden kort nadat hij een gouden ketting van de hals van een jongevrouw had weggerukt. Hij is vervolgens overgedragen aan de politie van bureau latour. Intussen is Ernesto in verzekering gesteld voor diefstal doormiddel van geweldpleging.  De halsketting is terug gevonden en afgegeven aan de  vrouw.

Op zaterdagavond 4 januari is de 27-jarige Melano K. door burgers te Goede Verwachting aangehouden en zwaar mishandeld. Kort voordat hij mishandeld werd had hij een gouden halsketting van de hals van een 67 jarige vrouw weggerukt. De politie trof hem in een bosschage aan met kapverwondingen en een sleutelbeen fraktuur. Hij verkeert niet in levensgevaar.  De halsketting is op hem terug gevonden.  Melano K. is opgesloten voor diefstal doormiddel van geweldpleging. De politie onderzoekt wie  de burgers zijn die Melano K. zo zwaar mishandeld hebben.

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.