Burger en militair aangehouden door de politie van Flora voor ernstige strafbare feiten

De 31-jarige Rayn H. is op dinsdag 24 maart aangehouden door de politie van het bureau Flora voor bedreiging met een misdrijf van zijn stiefvader.

Het tweetal kreeg een woordenwisseling over de wijze waarop Ryan om gaat met de verzorging van zijn huisdieren. Volgens de aangever werd Ryan zo boos dat hij zijn jachtgeweer pakte en hem- de stiefvader- daarmee bedreigde.

Uit het onderzoek is komen vast te staan, dat Rayn het geweer illegaal in bezit had. Het jachtgeweer had hij gekocht bij een militair. De 28-jarige militair werd vervolgens aangehouden en die verklaarde dat hij het wapen gevonden had waarna hij het verkocht had voor Ryan.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Rayn ingesloten voor bedreiging en illegaal vuurwapen bezit. Het strafrechtelijk onderzoek tegen de militair zal door de Militaire Politie worden verricht. Hij is door de politie overgedragen aan de Militaire Politie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.