Burenruzie loopt uit de hand; drie personen opgesloten

De politie van het bureau Moengo heeft op dinsdag 6 augustus de 30-jarige Marcel T., Quincy L. (35), en Tito P.( 24) aangehouden voor onder andere mishandeling, vernieling en bedreiging.
Marcel was op 6 augustus bezig met het opzetten van een schutting. Zijn buren waren de mening toegedaan dat de schutting op hun terrein werd opgezet. Er ontstond daarover een woordenwisseling tussen Marcel en zijn buurman Quincy.
Quincy greep naar een scherp voorwerp en bracht Marcel daarmee een kapverwonding toe. Als tegen reactie bewapende Marcel zich ook met een scherp voorwerp en vernielde de auto van Quincy daarmee.
Volgens verklaring van de verdachte Marcel bemoeide een zwager en een zwagerin van Quincy zich met de ruzie. De zwager genaamd Tito was gewapend met een jachtgeweer. Daarmee loste hij een schot af. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Marcel, Quincy en Tito hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.