Buren maken zich schuldig aan wederzijdse mishandeling

De 34-jarige Hayan S. stapte op woensdag 3 mei het politiebureau van Uitvlugt binnen voor het doen van aangifte van mishandeling door haar buurjongen.

De wetsdienaren vergezelden de vrouw naar het adres. Na partijen te hebben gehoord en een onderzoek te hebben ingesteld bleek het te gaan om een uit de hand gelopen burenruzie. De 21-jarige Rajic S. stond op maandag 1 mei mobiel te bellen voor de woning annex winkel van de aangeefster. Deze vroeg hem zijn gesprek elders voort te zetten, omdat het voor haar storend zou zijn. De buurjongen gaf daar geen gevolg aan. Hierop ging Hayan het pand binnen en kieperde vervolgens vanuit de eerste verdieping van haar woning een emmer water over de buurjongen.

Rajic ging toen naar huis. Op 3 mei zagen Rajic en zijn moeder het voertuig van de buurvrouw met daarin de buurvrouw en haar man aankomen. Rajic rende met een stok in de hand de straat op met zijn moeder in zijn gevolg. Deze wilde hem vermoedelijk tegenhouden om tot actie over te gaan. Rajic wierp de stok de lucht in en deze kwam terecht op het dak van het voertuig van de buurvrouw. Deze na de stok van het dak en rende daarmee Rajic achterna tot aan zijn woning. Met de stok deelde zij hem enkele rake klappen toe.

Rajic greep naar een in de buurt staande ijzeren emmer en ging daarmee de buurvrouw te lijf. Hayan kwam te vallen en incasseerde enkele trappen en slagen.

Rajic werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie en een ernstige waarschuwing mochten beiden huiswaarts keren.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.