Buren brengen elkaar verwondingen toe

De politie van Munder heeft op dinsdag 17 mei twee buren Vernon D. (32) en de 24-jarige Donovan A. aangehouden.

Via de Centrale Meldkamer werd de melding gedaan van een kappartij op een adres in het ressort.

Daar aangekomen werden er twee slachtoffers aangetroffen. Vernon heeft een snijverwonding aan zijn linker onderarm, terwijl Donavan op zijn voorhoofd een diepe kapverwonding heeft opgelopen. Donovan was niet aanspreekbaar. Beiden mannen zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp  van het Academisch Ziekenhuis.

Vernon is na medische behandeling opgebracht voor verhoor. Donovan is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Volgens verklaring van Vernon is deze ruzie begonnen met een steenworp van Donavon op de voordeur van zijn woning. Toen deze verhaal ging halen bij Donovan rende hij zijn woning in en kwam terug met een scherp voorwerp. Vernon rende naar zijn auto toe en pakte ook een scherp voorwerp.

Hiermee belaagde hij Donovan die probeerde zijn huis weer binnen te gaan. Donovan liep een kapverwonding op, maar zag kans Vernon een steekverwonding toe te brengen in zijn linker onderarm.

In een buurtonderzoek bevestigden de buren het agressief gedrag van Donovan. Deze schijnt vaker in conflict te zijn met huisgenoten en buurtbewoners. 

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide manspersonen in verzekering gesteld. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.