Bryan aangehouden voor mishandeling

De recherché van regio Oost heeft in de laatste week van oktober de 33-jarige verdachte Bryan M. aangehouden ter zake zware mishandeling. De politie kreeg op vrijdag 23 oktober een melding van de mishandeling die plaats vond op een werkplek Texas aan de Lawarivier die meer bekend is als Dagu Ede.
Een 42-jarige slachtoffer is daarbij met een jachtgeweer door de verdachte Bryan M. geschoten. Het slachtoffer werd ter bekomen van medische hulp afgevoerd naar een ziekenhuis te Gran Santi alwaar hij werd overgevlogen naar Cayenne in Frans-Guyana.
Terwijl de rechercheurs van regio Oost voorbereidingen troffen om de plek aan te doen, meldde de verdachte Maikel zich bij de dienstdoende militairen ter plekke aan. Maikel werd vervolgens door de militairen over gedragen aan de leden van het regio Bijstand Team Oost, die de verdachte in afwachting op recherche Oost onder toezicht stelden.
Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat beide mannen hosselaars zijn en per boot, taxiritten voeren van de plek Stoelmanseiland visa versa. Volgens verklaring van de verdachte werd het latere slachtoffer boos, omdat hij meerdere klanten kreeg en deed toen bedreigende uitlatingen naar zijn concurrent. Verder gaf Maikel aan dat ter voorkoming van escalatie hij zijn jachtgeweer pakte om naar zijn huis te gaan, maar de andere man liep op hem af. Hij schoot in de richting van de andere manspersoon, die aan zijn geslachtsdeel werd geraakt.
Door tussenkomst van derden kon het slachtoffer worden afgevoerd. In de ziekeninrichting moest er operatief worden ingegrepen, waarbij het slachtoffer zijn geslachtsdeel verloor. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de schutter ingesloten.
De recherche van regio Oost onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.