Bryan aangehouden voor beroving

De politie van het Bureau Nieuwe Haven kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een beroving. Ter plaatse troffen de wetsdienaren een manspersoon aan die verklaarde beroofd te zijn geworden van zijn schoudertas inhoudende zijn legitimatiebewijs en pinpas.
De benadeelde verklaarde aan de politie dat hij benaderd is geworden door een manspersoon, die hem op een geveven moment probeerde te beroven. Zij raakten in een schermutseling. Er kwam een tweede man erbij die er vandoor ging met de tas van de aangever.

Met de hulp van omstanders gelukte het de benadeelde om de 36-jarige Bryan P. aan te houden en over te dragen aan de ingeschakelde politie. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Bryan ingesloten.

De aangever kreeg van zijn moeder te horen dat zijn documenten bij haar zijn gedeponeerd. De vinder van de documenten heeft deze afgegeven op het adres dat is opgenomen op één van de documenten van de aangever.
De politie onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.