Brute winkeldief aangehouden

De politie van de Nieuwe Grond heeft op vrijdag 20 november met medewerking van buurtbewoners van het ressort  de 22-jarige Roël, F. aangehouden.

Een winkelier deed op maandag 9 november aangifte tegen Roël ter zake diefstal middels geweldpleging. Volgens verklaring van de benadeelde begaf de verdachte zich tot zes keren toe in de winkel. In al deze gevallen werd de supermarkthouder hardhandig aangepakt. Roël  nam steeds goederen uit de zaak weg en verdween vervolgens met de buitgemaakte goederen. Op maandag 9 november deed hij de winkel weer aan. De winkelier deed het verzoek aan Roël om de winkelzaak te verlaten. Roel heeft toen de winkelier op dusdanig wijze mishandeld dat hij  medisch behandeld moest worden voor de opgelopen letsels.

Op camerabeelden zijn de brute handelingen van deze verdachte duidelijk te zien. Roël werd opgespoord en met medewerking van buurbewoners kon hij worden aangehouden. Hij werd voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is deze brute winkeldief in verzekering gesteld.       

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.